top of page

Colegii de munca din cadrul firmei Joyson Safety System in Ulm au sustinut din nou campania, achizitionand unul sau mai multe calendare.

Un sprijin extrem de important a venit si din partea Fotofrenzel Ulm, unde au fost tiparite calendarele si anul acesta. Patronul magazinului  de produse foto, domnul Wolf Dieter Frenzel, a oferit din nou o reducere substantiala a pretului de tiparire a calendarelor. 

Pentru reusita campaniei de anul acesta doresc sa multumesc colegilor de servici, domnului Wolf Dieter Frenzel, precum si tuturor celorlalte persoane ca au luat parte la campanie. 

In total am reusit sa obtinem un profit de 782 de Euro. 

Din aceasta suma 400 Euro au fost donati catre UNICEF pentru campania "Ajutor pentru Liban".

 

In data de 4 August 2020, doua explozii produse in capitala libaneza Beirut au provocat comunitatii enorme pagube. Cladiri intregi s-au prabusit, iar portul si alte cartiere invecinate se afla in ruina.Aproximativ 300.000 de persoane au ramas fara adapost, dintre care 100.000 de copii.

 

Mai multe despre aceasta actiune puteti afla aici: https://www.unicef.de/informieren/projekte/asien-4300/libanon-19414/explosion-in-beirut/223024

 

Suma ramasa a fost donata centrului social "Sfantul Fanurie" din orasul natal Brad din judetul Hunedoara.

Despre Parintele Letea si activitatea sa am vorbit deja si anii trecuti.

Inca inainte de criza provocata de virusul COVID, centru social s-a mutat intr-o alta cladire care asigura conditii mai bune copiilor. SPatiul fiind mai mare si costurile cu intretinera au crescut corespunzator.

Ajutorul oferit a venit la timp pentru a contribui la inceputul activitatii odata cu inceputul noului an scolar.

 

bottom of page