top of page

Si anul acesta am pregatit patru modele de calendare pe care le-am oferit spre vanzare, urmand ca profitul obtinut sa il folosesc pentru a sprijinii cateva persoane  din orasul natal, Brad (Romania) si/sau imprejurimi.

Anul acesta actiunea s-a derulat nu doar in cadrul firmei unde lucrez - Takata Ulm, ci si in cadrul cabinetului de fizioterapie und lucreaza Roxana - Physioaktiv Ulm. Cativa prieteni au contribuit deasemena, achizitionand si ei cateva calendare. 

Un sprijin foarte mare l-am obtinut de la firma Fotofrenzel din Ulm, unde au fost confectionate calendarele. In urma discutiei cu domnul Wolf Dieter Frenzel, patronul firmei, am obtinut o reducere substantiala la pretul de productie al calendarelor. Astfel am putut reduce cu 5 euro pretul de vanzare al fiecarui calendar, fara ca profitul pe calendar sa se reduca. 

Astfel, am reusit sa obtin un profit de 970 Euro. Accesand linkurile de mai jos, puteti vedea cum au fost cheltuiti acesti bani.

Pentru reusita actiunii de anul acesta, doresc sa multumesc colegilor din cadrul firmei Takata, personalului cabinetului de fizioterapie Physioaktiv Ulm in special patroanei, Christiane Budhan, domnului  Wolf Dieter Frenzel, patronul Fotofrenzel Ulm, precum si tuturor prietenilor care s-au implicat.

bottom of page