top of page

Un oras si arhitectura acestuia pot fi observate in diferite feluri. Nenumarate perspective se perinda prin fata ochilor si tot ce trebuie sa faci este sa le cauti, sau de ce nu, sa le lasi sa te gaseasca. 

Calendarele "Ulm" si "Ulmer Münster" pentru anul 2019 prezinta diferite perspective ale orasului Ulm si ale impunatoarei catedrale din centrul orasului. Aceste perspective sunt puternic influentate de felul in care lumina cade cateodata doar pentru cateva minute si doar daca anumite conditii meteorologice sunt indeplinite. 

Natura ofera la randul ei momente unice, independent de anotimp. In calendarul "Natura" am strans cateva astfel de momente. 

 

Colegii de munca din cadrul firmei Joyson Safety System in Ulm au sustinut din nou campania, achizitionand unul sau mai multe calendare.

Un sprijin aparte a venit anul acesta de la Christian Brüchle, fost coleg de servici, care a donat suma de 250 de euro.

 

Cabinetul de fizioterapie Physioaktiv Ulm a sarbatorit in 2018 a 15-a aniversare, ocazie cu care au organizat o tombola in scopul strangerii de fonduri pentru sprijinirea campaniei. Pe langa incasarile obtinute, Physioaktiv a contribuit suplimentar cu o suma de bani

 

O parte din cunoscuti au contribuit de asemena la reusita campaniei de anul acesta. 

Un sprijin extrem de important a venit si din partea Fotofrenzel Ulm, unde au fost tiparite calendarele si anul acesta. Patronul magazinului  de produse foto, domnul Wolf Dieter Frenzel, a oferit din nou o reducere substantiala a pretului de tiparire a calendarelor. 

In total am reusit sa obtinem un profit de 1300 de Euro. Pentru reusita campaniei de anul acesta doresc sa multumesc colegilor de servici, lui Christian Brüchle, colectivului Physioaktiv (in special Chrisitanei Budhan, patroana praxisului), domnului Wolf Dieter Frenzel, precum si tuturor celorlalte persoane ca au luat parte la campanie. 

 

Anul acesta, suma de bani a fost folosita pentru sustinerea lui Iris, o fetita de 9 ani care a fost diagnosticata cu RABDOMIOSARCOM ALVEOLAR al bratului drept in iulie 2016 si lupta de atunci cu mult curaj pentru a invinge aceasta boala.

In continuare redau mesajul emotionant al parintilor lui Iris:

"Dragi prieteni,

Aceasta este o postare ca multe altele de acest gen ... pentru multi dintrevoi... si cu putin timp in urma ar fi fost la fel si pentru noi. Pana nu demult, cand vedeam astfel de postari, le percepeam ca pe ceva dintr-o alta lume, olume paralela care nu se va intersecta niciodata cu lumea noastra … ne-am dat seama ca ne-am inselat atunci cand am aflat ca fetita noastra nu are un banal hematom ci cancer, iar toata lumea noastra s-a dizolvat intr-o clipa, si am ajuns in acea lume despre care credeam ca e paralela.
Credem ca grija trebuie sa vina in primul rand de la familie, de la cei apropiati, dar sunt momente cand realizezi ca tu si cei apropiati nu mai pot face fata (si asta iti sfasie sufletul) si atunci esti nevoit sa ceri ajutorul semenilor, a comunitatii, moment in care iti dai seama ca cererea ta nu e justificata pentru ca nici tu nu te-ai implicat in a-ti ajuta semenii, semeni care erau in acea lume paralela…
Iti multumim Iris pentru ca ne-ai facut pe toti din jurul tau mai buni si iti cerem iertare ca nu am fost in stare sa devenim mai buni fara sa fii tu nevoita sa platesti cu atata suferinta, esti doar un copil, chiar daca foarte curajos si acum mult prea intelept…
Irisuca a fost diagnosticata cu RABDOMIOSARCOM ALVEOLAR al bratului drept in iulie 2016. Atunci a si fost operata, insa tumora a recidivat dupa 4 luni. Timp de aproape 3 ani fetita noastra a efectuat numeroase tratamente, atat alternative cat si cu citostatice, iar anul trecut am fost internate timp de 6 saptamani la Clinica Hufeland din Germania. In ciuda micilor perioade de remisie si control al bolii, tumora ei a crescut constant in volum. Acum efectuam un tratament de reducere a volumului tumoral (tratament de caream aflat din pacate abia acum) si apoi speram sa urmeze operatia. Mai exact am inceput tratamentul de Chimioperfuzie Transarteriala Regionala a tumorii (TACP) la Spitalul Universitar din Frankfurt, Germania, la care Iris raspunde promitator. Din pacate insa e nevoie de multe sedinte de tratament, sedintele se efectuiaza la 3-4 saptamani, iar in perioadele dintre ele este nevoie de medicatie pentru cresterea imunitatii si respectiv impiedicarii metastazarii bolii.
Practic, lunar avem cheltuieli de aproximativ 8 000 de euro, cheltuieli ce depasesc mult veniturile noastre."

 

 

Photo.jpg
bottom of page