top of page

Familia Putinelu am intalnit-o prima data anul trecut. De atunci am folosit fiecare ocazie sa le facem o scurta vizita. Asa se face ca fiind acasa la Brad cu ocazia sarbatorilor de iarna, i-am vizitat din nou impreuna cu Roxana. Ne-am bucurat sa ii gasim bine, mai optimisti si bucurosi ca niciodata. 

In cladirea in care stau, au reusit sa mareasca spatiul in care locuiesc. Practic intre bucataria si camera (asa cum le stiam de anul trecut) exista inca o incapere, care insa nu era folosita. Tatal, care e foarte priceput la amenajari interioare, a unit cele doua incaperi, rezultand astfel un spatiu mult mai aerisit.

De la Ursula, Pawel si Thomas, colegi de servici, am primit diferite hainute de copii, dar si jucarii. O parte din ele le-au fost destinate celor cinci copii ai familiei Putinelu. Anul acesta insa, si mama copiilor a avut parte de o surpriza: Nicoleta, fina noastra, i-a trimis unele lucruri care stateau in dulap si nu mai erau purtate prea des.

Highlight-ul a fost Mia careia ii venea perfect o bluza care a apartinut Nicoletei, dar care dupa ce a fost spalata o data din greseala in masina de spalat, a intrat atat de mult la apa.

bottom of page