930 Euro este suma stransa in cadrul actiunii de strangere de fonduri din anul 2020.​

 

Colegi de servici, prieteni precum si cuostinte virtuale (de pe retelele sociale) sustin campania anuala de strangere de fonduri in scopuri umanitare pe care o organizez din 2016.

Un sprijin substantial a venit si din partea doamnei Christiane Budahn care detine cabinetul de Fizioterapie "Physioaktiv Ulm", care an de an s-a angajat activ in sustinerea campaniei.

Deasemenea foarte important e sprijinul venit din partea Fotofrenzel Ulm (Fotoprofi), unde au fost tiparite calendarele. Prin amabilitatea reprezentantilor Fotofrenzel Ulm am obtinut de fiecare data o reducere substantiala a pretului de productie.

 

Intregul castig obtinut in urma campaniei a fost donat unor persoane nevoiase sau unor fundatii umanitare (vezi https://www.thirty5millimeters.com/hand-in-hand )

 

Imi face o deosebita placere ca si anul acesta sa organizez aceasta campanie.

 

Anul acesta am pregatit 4 calendare, doua de perete in format A3 si doua de birou. Temele calendarelor sunt "Ulm" si "Natura".

Calendarele pot fi vazute accesand link-ul https://www.thirty5millimeters.com/kalender-2022

 

Calendarele pot fi comandate pana in data de 26 noiembrie 2021 la pretul de 30 de euro pentru cel in format A3 sau 15 euro pentru cel de birou.

 

Livrare in Ulm si in imprejurimi o voi face personal.

 

Cei care doresc achizitionarea uuia sau mai multor calendare sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat pe Facebook sau folosind sectiunea Contact a site-ului.

Va multumesc anticipat