top of page

Preotul Letea slujeste la biserica din Brad. SIncer sa fiu nu il cunosteam pana acum si nici nu stiu de cand slujeste la biserica din Brad. Asta se datoreaza faptului ca nu mai sunt prea multa vreme prin Brad si mie mi-a ramas intiparita in minte vechea garda. Dar timpul trece....

La casa parohiala unde locuieste impreuna cu sotia sa Irina, 10 copii sunt sustinuti la teme . De fapt dupa terminarea orelor, la ora 12, copiii ajung la casa parohiala unde mai intai primesc masa calda de amiaza. Apoi isi fac temele si daca mai ramane timp, organizeaza diferite activitati extrascolare. 

Trei copii sunt deja plecati in vacanta de craciun la Blajeni. Pe ceilalti sapte urma sa-i intalnim in data de 26 Decembrie la biserica din Brad unde urmau sa cante cateva colinde dupa terminarea slujbei. Din pacate doi sunt raciti si  nu mai pot fi prezenti.  

Pentru toti cei cinci copii care au fost prezenti si care au cantat foarte frumos, dar si pentru cei cinci care nu au putut fi prezenti, dar care sunt convins ca nu sunt mai prejos decat ceilalti, Mos Craciun a lasat cateva cadouri care cu siguranta le vor fi de foarte mare folos.

Sper ca data viitoare cand voi fi la Brad voi avea ocazia sa joc un Scrable sau un Rummi cu copiii.

Multe complimente preotului Letea si sotiei sale, Irina, pentru tot ceea ce fac pentru acesti copii. 

bottom of page