top of page

Despre Preotul Letea si activitatea dansului din cadrul Centrului social pentru copii "Sfantul Fanurie", v-am relatat deja in urma cu un an (relatare 2017). Si anul acesta am dorit sa le facem copiilor o surpriza cu ocazia sarbatorilor de iarna. In prealabil am stabilit impreuna cu Preotul Letea ca anul acesta fiecare copil sa primeasca o geaca de iarna. Nu a fost tocmai usor in perioada sarbatorilor sa gasim marimile potrivite, dar totusi, in final am reusit.

Anul acesta, punctul de intalnire a fost chiar Centrul Social. Eram chiar curios sa vad unde isi petrec copiii orele de dupa scoala, asa ca vizita la centru m-a bucurat nespus. 

In sala in care invata.

Impreuna cu Preotul Letea

O poza draga mie: impreuna cu Roxana si copii, cu glugile in cap

Dupa cum va relatam anul trecut, copiii primesc in fiecare zi o masa calda. Mancarea era asigurata de o firma de catering din Deva. Din cauza unor probleme legale si organizatorice (mancarea era transportata zilnic 35 de kilometri de la Deva la Brad), incepand din 2018 acest lucru nu mai e posibil.

Din fericire, preotul Letea a putut ajunge la o intelegere cu o firma de catering din Brad, care va livra mancarea incepand din Ianuarie 2018 si care va prelua si costurile pentru jumatate din portii. Celelalte portii vor fi platite partial din fondurile stranse in urma actiunii  desfasurate la Ulm, iar partial de Mihai Molnar, un prieten originar din Brad, dar stabilit de ceva vreme in Frankfurt. Astfel, pana la incheierea anului scolar in vara, costurile pentru masa de pranz a copiilor sunt complet acoperite.

bottom of page